Diensten

Pre-Delivery Configuratie

De configuratie van uw nieuwe apparatuur zijn relatief complex en tijdrovend voor ziekenhuispersoneel. Om u tijd te besparen en voor een professioneel resultaat, bieden wij een Pre-Delivery Configuratie service aan. Onze ervaren technici werken dag in dag uit met de apparatuur en weten hoe ze het moeten configureren voor het gebruik.

In het geval van medische carts kunnen we Panel PC’s, toetsenborden, barcode scanners, printers en andere accessoires leveren. We bewaren ze in ons magazijn totdat het nodig is.

We hebben oog voor detail, met name op het gebied van kabelmanagement. Alle apparatuur is grondig getest voor het verlaten van onze productie. Onze ervaren medewerkers kunnen suggesties doen over de gemeenschappelijke configuraties of specifieke instructies over uw individuele wensen.

Voordelen van Pre-Delivery configuratie zijn:

  • Bespaart medewerkers kostbare tijd
  • Helpt strakke deadlines
  • Hoogwaardige afwerking
  • Verbetert de bruikbaarheid
  • Verbetert de aanvaarding door de gebruiker
  • Bespaart opslagruimte

Het eindresultaat is een compleet afgewerkt product dat er geweldig uit ziet en meteen kan worden gebruikt. Neem contact met ons op als u uw specifieke wensen wilt bespreken.

Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief November 2020

Nieuwsbrief November 2020 - Licht aan het einde van de coronatunnel, De Travis Touch op de Neonatologie, Nood-PC

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Whatsapp: +31 642 454 358
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids