Oplossingen

Productontwikkeling

Bij de ontwikkeling van onze producten komt heel wat kijken. Alleen een product medisch certificeren kost vaak al maanden. Maar wat het product ook is, het begint eenvoudig. Met een idee. Een idee van ons, of misschien wel een idee van u.

Wij hebben de kennis en ervaring om ideeŽn om te zetten in tastbare producten. Hiervoor maken we gebruik van sterke partners en die kiezen we niet willekeurig. Wij werken alleen met partners die flexibel zijn en die ons een bijdrage laten leveren in de totstandkoming en doorontwikkeling van hun producten. Op onze beurt luisteren wij weer naar de ideeŽn van onze klanten. Want alleen door samen te werken komen we tot producten die ťcht vernieuwend zijn. Zo komt het dat u in onze producten niet alleen de hand van de fabrikant terug ziet, maar ook die van uzelf.

Heeft u ook een idee? Weet u hoe wij onze producten kunnen verbeteren of heeft u juist een idee voor iets dat nog niet bestaat? Laat het ons weten. Wij werken graag met u samen om van uw idee werkelijkheid te maken!


Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2020

Nieuwsbrief Juni 2020 - Eindelijk, zomervakantie!
Dementie en robots, een logische combinatie?
Neop. De nieuwe carts van Praticima.
Ons serviceportaal is vernieuwd
De bal gaat weer rollen in De Kuip
Help jij ons met onze nieuwe website?

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

Westbaan 350 B21, 2841 MR, Moordrecht

Bezoekadres:
Formex Medical
Westbaan 350 B21
2841 MR Moordrecht
(Route)

Tel: +31 182 379 377
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids