Oplossingen

Productontwikkeling

Bij de ontwikkeling van onze producten komt heel wat kijken. Alleen een product medisch certificeren kost vaak al maanden. Maar het wat het product ook is, het begint eenvoudig. Met een idee. Een idee van ons, of misschien wel een idee van u.

Wij hebben de kennis en ervaring om ideeŽn om te zetten in tastbare producten. Hiervoor maken we gebruik van sterke partners en die kiezen we niet willekeurig. Wij werken alleen met partners die flexibel zijn en die ons een bijdrage laten leveren in de totstandkoming en doorontwikkeling van hun producten. Op onze beurt luisteren wij weer naar de ideeŽn van onze klanten. Want alleen door samen te werken komen we tot producten die ťcht vernieuwend zijn. Zo komt het dat u in onze producten niet alleen de hand van de fabrikant terug ziet, maar ook die van uzelf.

Heeft u ook een idee? Weet u hoe wij onze producten kunnen verbeteren of heeft u juist een idee voor iets dat nog niet bestaat? Laat het ons weten. Wij werken graag met u samen om van uw idee werkelijkheid te maken!


Volg Formex Medical op Twitter! Volg Formex Medical op Facebook! Volg Formex Medical op Youtube! Connect met Formex Medical op LinkedIn! Bekijk ons blog Volg Formex Medical op Instagram!

Nieuwsbrief Juni 2019

Nieuwsbrief Juni 2019 - Lekker genieten van de zomer!
Zomeraanbieding: 25% korting
We gaan verhuizen!
De Touchpoint T7 is vernieuwd!
Roparun: blaren voor het goede doel
Vinod stelt zich voor
Juich met ons mee in de Kuip

Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief!

James Wattstraat 10, 2809 PA, Gouda

Bezoekadres:
Formex Medical
James Wattstraat 10
2809 PA Gouda
(Route)

Tel: +31 182 379 377
Fax: +31 182 379 374
info@formex-medical.nl

Bestel nu gratis onze nieuwe informatiegids

Bestel nu gratis onze informatiegids